10 Tuk Tuk tours in Porto

Tuk Tuk PortoEen Tuk Tuk tour in Porto is dé manier om de stad te verkennen. Hier tref je informatie aan over het openbaar vervoer in Porto. Gaan er kinderen mee naar Porto en vraag je je af of zij het lopend zullen volhouden? Huur een Tuk Tuk met gids. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Zoals je ziet op de foto is de Tuk Tuk een voertuig met drie wielen. Ideaal om de nauwe, steile straatjes van Porto af te leggen, de stad te zien, meer te weten te komen én tijdelijk even niet te hoeven lopen.

Tuk Tuk in Portugal

Waarschijnlijk heb je weleens een Tuk Tuk zien rijden in Nederland of in het buitenland. In Portugal kom je ze vooral tegen in Porto, Lissabon, Tavira (Algarve) en op het eiland Madeira.

Tuk Tuk tour in Porto: waar is het instappunt?

  • bij een hele bekende toren in ‘t centrum: Torre dos Clérigos
  • of – op verzoek – bij je hotel

Welke 10 Tuk Tuk tours zijn er in Porto?

1. Tuk it Easy – Met zo’n open karretje door het historisch centrum rijden is hartstikke leuk maar er zijn nog negen andere Tuk tours mogelijk.

2. Tuk and River – Was je toch al van plan om ook een boottochtje te maken over de Douro? Dan is het handig om zo’n combinatiekaartje te kopen voor Tuk en boot.

3. Tuk and Friends – Tuk tour door het historisch centrum. Neem 3 vrienden mee en je krijgt korting.

4. Tuk and Tower – Wil je de stad bekijken vanaf een hoog uitzichtpunt? Met Tuk and Tower beklim je in 240 stappen (!) de Torre dos Clérigos.

5. Tuk by Night – Zou je juist ‘s avonds een ritje willen maken om Porto en alle stadslichtjes te bewonderen? Kies voor Tuk by Night.

6. Tuk up in the Sky – Ik ben zelf niet zo weg van de kabelbaan in Gaia (kort ritje en duur) maar het uitzicht is mooi en er is een Tuk Tuk tour voor de liefhebbers.

7. Tuk and Food – Een Tuk tour inclusief etentje in ‘n historisch restaurantje aan de Douro. Bedenk dat je in die restaurantjes veel medetoeristen tegen zal komen en ook de prijzen zijn toeristisch. Vind je dat niet erg en wil je genieten van het mooie uitzicht? Kies voor Tuk and Food.

8. Tuk All City – Een tour inclusief Tuk, boottocht en toeristische dubbeldekker.

9. Tuk around 360 – De meest uitgebreide tour inclusief Tuk, boot, kabelbaan en toeristische dubbeldekker.

10. Tuk with Passion – Je mag je eigen tour samenstellen.

Meer informatie over de Tuk Tuk tours in Porto

Tuk Tuk tours in Porto

Conclusie

Een Tuk Tuk tour is een handige manier om het historisch centrum van Porto te leren kennen. Je gids rijdt door de steile straatjes van het centrum en langs de Douro rivier. Je voeten krijgen even rust en jij mag genieten van alles wat je ziet en hoort.

Ga je voor een ritje door het centrum? Of lijkt het je leuk om dat bijvoorbeeld te combineren met een boottochtje over de Douro? Of zou je graag Porto by night willen zien? Bekijk alle informatie en kies uit de verschillende Tuk Tuk tours in Porto!

Een reactie

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2013. Created by Meks. Powered by WordPress.